Därför skall du använda Textalk Webshop

Alla skall kunna bedriva e-handel
Vi vill att alla skall kunna driva e-handel och ha en egen webbutik. Därför kostar vår instegsversion bara 66 kr/månaden. Redan i vår minsta modell finns de funktioner du behöver för att driva en professionell webbutik. Vi vill också att alla skall kunna ta betalt med kort. Därför ingår också fullt integrerad kortbetalning, utan krav på inlösenavtal med bank, redan i vår minsta modell.

E-handelsverktyget som växer i takt med din framgång
Textalks målsättning är alltid att du skall ha tillgång till verktyg och funktioner som underlättar för dina kunder att handla på Internet. Vi vill också förenkla vardagen för butiksinnehavare genom att erbjuda verktyg som underlättar löpande administration. För dig som driver omfattande e-handel har vi i våra större versioner Bas och Plus stöd för flera språk och valutor, lager- och frakthantering, fler betalningslösningar, unik webbdesign mm. Vi erbjuder också flera tilläggstjänster som ger dig möjlighet att skapa en skräddarsydd webbutik för framgångsrik e-handel.

Etablerade och trygga betalningslösningar
Textalk samarbetar med flera svenska storbanker och etablerade kortinlösare. Textalk Webshop har stöd för en rad betalningslösningar, bl. a Kortbetalning via eget inlösenavtal, Direktbetalning via Nordea, Payson, Paypal, Getitcard®, Fakturera mig! och PayByCall.

Utveckling och långsiktighet
Vi arbetar kontinuerligt med utveckling av Textalk Webshop och satsar stora resurser för att både du som butiksinnehavare och dina kunder skall ha möjlighet att utnyttja marknadens bästa och mest prisvärda e-handelslösning. Väljer du Textalk Webshop väljer du en trygg e-handelslösning som utvecklas fortlöpande, är pålitlig och är helt flexibel att anpassas till just dina och dina kunders önskemål.

Textalk – stabilt, kunnigt och engagerat bolag
Textalk har funnits sedan 1987 och har aldrig haft några förlustår. Textalk är personalägt vilket borgar för stabilitet och långsiktighet. Idag arbetar 12 engagerade och drivna personer på heltid i företaget. Vi har stor erfarenhet av att bygga användarvänliga webbverktyg. Våra programmerare och designers besitter stor kompetens inom teknik, digital kommunikation och formgivning. Textalk har flera webbprodukter som publiceringsverktyg, enkätverktyg och diskussionsforum. Vi arbetar också som konsulter inom avancerad programmering, systemutveckling och webbdesign. Vi engagerar oss i våra kunders kommersiella mål och visioner och vill vara en långsiktig partner.

Föregångare inom e-handelsystem och kortbetalning
Vi har utvecklat och marknadsfört Textalk Webshop  sedan 1990-talet. Vi var redan då banbrytare genom att erbjuda fullt integrerad kortbetalning utan krav på inlösenavtal med bank. I maj 2007 släppte vi en ny version av Textalk Webshop och har sedan dess vuxit mycket snabbt i antal butiker – i dagsläget har ca 1 000 e-handlare valt Textalk Webshop som lösning för sin e-handel. Textalk Webshop fick Bäst i Test i PC för Alla hösten 2007.