Textalk Webshop växer så det knakar och brakar

Textalk Webshop växer snabbt i antal butiker. I februari skrev jag en notis om att vi passerat 1100 i antal butiker – månaden efter hade vi passerat 1200 butiker och likadan var ökningen månaden därefter. Och nu är vi alltså fler än 1300 (snart 1400).

Professionell e-handel till branschens lägsta pris
Man kanske inte kan tro att man kan driva professionell e-handel med hjälp av ett verktyg som kostar mindre än 500 spänn i månaden. Det är ibland faktiskt lite av ett problem för oss att övertyga våra kunder att det är så. Glädjande nog upptäcker fler och fler att Textalk Webshop är en seriös och komplett e-handelslösning som täcker in kraven för de flesta e-handelsföretag (gör den inte det så fixar vi det). Raden av exempel fylls succesivt på med företag som Dunderdon, Tres Bien Shop, Löfbergs Lila, Svenska Dagbladet, +46 Online Store mfl. (kolla gärna http://shop.textalk.se/se/examples.php)

Att alla skall kunna bedriva e-handel har blivit Textalks mission. Därför kostar vår instegsversion bara 66 kr/månaden. Låt dig inte luras av det låga priset, redan i minsta versionen av vår webshop finns alla funktioner du behöver för att driva professionell e-handel. Tack vare ett unikt samarbete mellan Textalk, en av våra stora banker och en av Sveriges ledande betalväxlar har vi skapat förutsättningarna för våra kunder att ta betalt med kort i sin webbutik direkt. Detta utan väntetid eller avtal med bank och kortinlösare. Med Textalk Webshop ingår hela paketet.

Plattformen som växer i takt med din framgång
Textalks målsättning är att du skall ha tillgång till e-handelsverktyg som underlättar för dina kunder att handla på Internet. Vi vill också förenkla vardagen för butiksinnehavare genom att erbjuda verktyg som underlättar löpande administration. För dig som driver omfattande e-handel har vi i våra större versioner Bas och Plus stöd för flera språk och valutor, lager- och frakthantering, många betalningslösningar, unik webbdesign, sökmotoroptimering, mm. Vi erbjuder också flera tilläggstjänster som ger dig möjlighet att skapa en skräddarsydd webbutik för framgångsrik e-handel.

Stora resurser på vidareutveckling
Vi satsar stora resurser på att vidareutveckla Textalk Webshop. Vårt mål är att erbjuda den bästa e-handelslösningen till det bästa priset.