Sälja kläder på nätet

[ecko_wide] Sälja kläder på nätet [/ecko_wide]

Idag säljer nästan 3000 ehandlare kläder, smycken och andra produkter hos Textalk Webshop. Vår lösning är både enkel, smidig och prisvärd för små och medelstora e-handlare. Om du vill sälja kläder på nätet vill vi gärna förklara lite närmare hur du kan visa dina produkter och använda våra tjänster.

Sälja kläder med storlekar och färger

Textalk Webshop är redan från start förberedd för att hantera varianter av dina produkter. Du kan alltså på varje plagg definiera storlekar, färger och andra attribut som din kund för välja i din webshop.

Sälja kläder med rabatt

I version PLUS av Textalk Webshop kan du bearbeta dina kunder aktivt genom att använda vår populära rabattfunktion. Du kan ge dina kunder procent på en viss vara, delar av ditt sortiment eller hela sortimentet. För utvalda VIP-kunder kan du även dela ut rabattkoder som ger dem extra incitament för att handla i just din webshop.

Sälja kläder genom nyhetsbrev

Med hjälp av vårt integrerade kundregister kan du över tid bearbeta dina kunder genom att skicka nyhetsbrev till dessa. Välj alla kunder eller vissa utvalda kundkategorier som du vill bearbeta. Att sälja kläder på nätet har aldrig varit smidigare. Du kan så klart kombinera nyhetsbrevsfunktionen med vår rabattfunktion.

Våra kunder säljer kläder på nätet

Vi har ett brett urval av kunder som redan idag säljer kläder på nätet. Nedan finner du exempel på några av dessa.

http://www.bluejeanscompany.com

http://emmamalena.com/

http://shop.creativelounge.se

Du kan också sälja kläder på nätet. Börja genom att starta en gratis webshop hos oss. Du betalar först när du vill lansera.