Nu ingår Klarna Checkout i din Textalk Webshop

[ecko_wide] klarna checkout[/ecko_wide]

Från och med i dag är Klarna Checkout standard i alla våra BAS och PLUS-butiker. För dig innebär detta att faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning är inkluderat i ditt befintliga Webshop- abonnemang. Utan några extra månads- eller startavgifter!

Som vi har längtat efter att få berätta detta!

Textalk inleder idag i en ny form av samarbete med Klarna, där Klarna anpassar både prisstruktur och avtalstider för att matcha vår mission om att alla företag; oavsett storlek ska kunna sälja på nätet.

Den populära betallösningen Klarna Checkout blir således standard i Textalk Webshop och du som BAS eller PLUS-kund kan nu enkelt aktivera den från din Webshop Admin, helt utan fasta kostnader eller bindningstider. Du betalar endast en individuell transaktionsavgift (dock max 3,99% per transaktion).

För dig som har en demobutik finns redan Klarna Checkout aktiverat. Självklart har du fortfarande möjlighet att välja någon av våra andra betalningsmetoder.

Om Klarna Checkout:

Klarna Checkout ger dig alla populära betalsätt i en enda, integrerad lösning. Du slipper alltså teckna avtal med inlösare, skapa bankkonton hos samtliga storbanker och teckna avtal med betalväxel för att erbjuda de betalsätt dina kunder efterfrågar. Dessutom tar Klarna hela kredit- och bedrägeririsken, så att du alltid får betalt. Vad som än händer.

[ecko_button color=”1ED49B” size=”normal” url=”http://fabrikk.shop.textalk.se”%5DSE DEMOBUTIK[/ecko_button] [ecko_button color=”#1ED49B” size=”normal” url=”http://www.textalk.se/webshop/webshop-med-klarna?utm_source=Blogg&utm_medium=Organic&utm_campaign=klarna”%5DLÄS MER & PROVA GRATIS[/ecko_button]