Det som sitter i väggarna

Vi talar ibland om det som sitter i väggarna, det som som gäller utan att behöva uttalas. Nåja, jag och några till gör det i alla fall emellanåt. Här är ett försök att sätta några ord på Textalk-andan:

Textalk har alltsedan begynnelsen växt organiskt, dvs. vi har växt av egen kraft ur befintlig företagskultur. En förutsättning för organisk tillväxt (jmfr. med strukturell dito, tex. via uppköp och fusioner) är att man ständigt utvecklar och utnyttjar kompetens som redan existerar i företagets verksamhet. Den organiska tillväxten är ett uttryck för den naturliga konkurrensförmågan.

Sålunda är medarbetarna motorn i Textalks tillväxt, snarare än styrning från ledningen. Varje kollegas innovationslust, arbetsglädje och självkontroll har lagt grunden till vad vårt företag är idag. Textalk-andan är frihet under ansvar, tron på samtliga spelpjäsers värde och övertygelsen om varje medarbetares egna förmåga.

Som avslutning på ovanstående tema bjuder jag er att lyssna på Another Brick in the Wall av Pink Floyd 😉 https://open.spotify.com/track/3fuXKiEzDCs1IBnLHQ5CL0

Allt gott, var rädda om er
/ Rikard