Nu släpper vi vårt nya tema FABRIKK

Idag är vi väldigt glada över att få presentera FABRIKK, ett nytt responsivt tema för Textalk Webshop. Med FABRIKK har vi arbetat hårt för att skapa ett tema som inte bara ser bra ut för ögat, men som även ger användaren en mer flexibel upplevelse när det kommer till att skapa en unik webshop.

En stor nyhet i FABRIKK är möjligheten att arbeta med block på startsidan och även på delar av artikelsidan. När du skapar din butik väljer du vilka block du vill ska finnas med på sidan. Du kan sedan själv bestämma ordningen på blocken genom ”dra-och-släpp” funktionen.

En annan funktion som varit högt efterfrågad som också ger användaren frihet att skapa, är möjligheten att lägga till blocket ”Egen HTML”. Här kan du skriva din egna HTML-kod som sedan kan anpassas med hjälp av CSS.

Andra nyheter

Med FABRIKK kommer, förutom bättre responsivitet och prestanda även en hel del nyheter. Några av dem är:

Flera menyalternativ
I FABRIKK kan du välja om du vill ha en horisontell topmeny i megaformat eller en vertikal sidomeny. Du har även möjlighet att lägga till egen information så som egna länkar, html och bilder direkt i menyn.

Brödsmulor (Breadcrumbs)
Ökad användarvänlighet och navigering med brödsmulor.

Anmälan till nyhetsbrev
Vi har förbättrat möjligheter för kunden att komma i kontakt med butiken genom en ny smart funktion för anmälan till nyhetbrev där man kan belöna kunden med en rabattkod ifall de signar upp sig.

Design utifrån användbarhet
FABRIKK är designat helt och hållet för användarbarhet där ledordet har varit ”mobile first”.

Slimmad kassa
Vi har tagit bort varukorgsidan innan man kommer till kassan vilket innebär färre klick och minskad möjlighet för drop-offs.

Samarbetet med våra användare

För att säkerställa att ni, användarna av Textalk Webshop är nöjda med temat och funktionerna lät vi sätta upp en beta-period av användartestning. Över 300 användare av webshoppen anmälde sig och har intensivt utvärderat det nya temat.

Vi öppnade upp en s.k. Trello-Board, där vi visade vilka buggar som fanns, kommande funktioner och gav även er möjligheten att komma med feedback på vilka funktioner ni saknade. Baserat på era röster om vilken funktion ni tyckte var viktigast sattes prioriteringen i utvecklingen. Detta har varit ett mycket givande samarbete och är någonting vi på Textalk kommer att fortsätta med även i framtiden.

Kom igång med FABRIKK

Det har varit många frågor och många som väntat på FABRIKK. Så istället för att låta er vänta längre varsågod att komma igång själv.

Se demo     Mer om FABRIKK

4 reaktioner till “Nu släpper vi vårt nya tema FABRIKK”