Hej Ida och Jimmy! Våra mångsidiga webdesigners!

Vad gör ni på Textalk?

– Vi är webdesigners i Textalks konsultteam. Vi gör design för de som använder Textalk webshop men också kunder som vill ha annan webdesign.

Webdesigners Jimmy och Ida

Vi gör inte bara uppdrag för webshops-kunder även om det är vanligast. Vem som helst kan komma till oss! Vi kan använda Textalk Webshop och dölja köpfunktionen eller andra verktyg. Då blir det som en vanlig hemsida. Vill man sedan koppla på köpfunktioner går det enkelt att göra.

Hur går arbetsprocessen till?

– Det är olika för varje kund men vi inleder med ett uppstartssamtal på telefon där kunden berättar vad den vill ha. Ibland vill de ha hjälp med att göra en grafisk profil eller en logotyp som ska användas till allt möjligt. Ibland är det helt egna sidor i webshopen. Vi gör både det grafiska och kodar utseendet.

fb-cover-tws

Några webdesign-jobb

Vad ska man tänka på innan man anlitar er?

– Om kunden är ny med Textalk Webshop är det viktigt att sätta upp shopen innan vi börjar vårt arbete. Känner man sig osäker hjälper vår kundtjänst till med sådant.

När man har sitt konto och lagt in några produkter kan vi tillsammans gå igenom shopen och diskutera hur kunden vill ha det.

Kunden kan vara delaktig i hela processen om kunden vill. Vissa vill se allt man gör i realtid och andra lämnar det helt till oss.

Kan ni göra specialfunktioner för just min shop?

– Då samarbetar vi med våra utvecklare. De gör alltifrån skräddarsydda lösningar till integrationer med befintliga system.

Har ni några tips för en riktigt bra utformad websida eller shop?

– Mobile first har det talats om länge men det är så lätt att glömma när sitter vid datorn och utformar sidan! Tänk på hur det kommer att se ut i mobilen. Många både surfar och handlar i mobilen.

Ida och Jimmy kan man boka här!

Kolla några av deras senaste jobb!

Designföretaget FINE LITTLE DAY.

Mi & You som säljer telefoner och tillberhör.

India piercing.

Köksprylar hos Kök etcetera har funnits i fysisk butik sedan 2004 finns nu också på nätet.

Familjeföretaget CJ Anderson har levererat produkter för hem & hushåll, trädgård & fritid samt järn & verktyg sedan 1904.

Mother Sweden leverar svensk desing till hela världen.

Inredning och kläder för barn hos Cirkusfabriken.

Storköksutrustning hos Gastrogrossen.

Inredningsföretaget Solhem som funnits sedan 1982.