Vi söker förstärkning till vår kundtjänst

Textalk Webshop används dagligen av ca 4000 webbutiker och är Sveriges populäraste e-handelsplattform. Vi behöver nu förstärka vår kundtjänst och letar därför efter dig som älskar att hjälpa människor uppnå sina drömmar.

Om tjänsten

Uppgiften är att hjälpa våra kunder att sälja via vår e-handelsplattform. Kontakt med kund sker främst via e-post, telefon och chatt, men fysiska möten förekommer också. För att kunna hjälpa kunden har du resten av organisationen och framförallt ditt eget team i ryggen. För att kunna utföra arbetet väl krävs att du kan kommunicera situationsanpassat, både i dialogen med vår kund, men även internt. Du kommer att vara den åttonde personen i vårt kundtjänstteam.

På Textalk får du en unik möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med mycket kunniga och vetgiriga människor. Vi tycker att det är lika viktigt att vi själva växer och utvecklas, som att våra kunder gör det. Vi är idag totalt ca 60 personer, varav ca 30 jobbar med Textalk Webshop i våra lokaler i Mölndal.

Om dig

  • Du talar flytande svenska eller norska, och engelska.
  • Du tror på din egen förmåga att lära dig nya saker.
  • Du har något specialintresse som är relevant för oss. Exempelvis:
    • Mediaproduktion (video, foto, ljud)
    • Publicering i social media (bloggande eller liknande)
    • Webbutveckling (programmering, design, UX)

Ansökan

Skicka din ansökan per e-post till shop@textalk.se
Ange “Ansökan till kundtjänst” i rubrikraden.