Webinarie om integrationen mellan Textalk till Unifaun!

Som vi berättat om tidigare erbjuder vi sedan mitten på januari en Plug&Play-integration mellan Textalk Webshop och Unifauns system (Unifaun Online och Pacsoft Online).

För er som fortfarande inte har bestämt er erbjuder vi ett kostnadsfritt webinarie där vi berättar mer om integrationen och vilka fördelar den ger dig. Webinariet går av stapeln den 12:e mars kl. 15-15:30.

Anmäl dig här!

TextalkUnifaun

Som en del i lanseringen kan du aktivera integrationen utan startkostnad om du beställer före den 15:e mars 2018 (ordinarie startkostnad 2900 SEK).

Hittills har cirka 40 av våra kunder valt att aktivera integrationen. En av dem säger så här:

”Vi har sedan länge bokat våra transporter i Unifaun Online för att ha möjlighet att hantera flera olika transporter och ha allt samlat i ett och samma gränssnitt. När vi fick reda på att Textalk Webshop och Unifaun utökat samarbetet och tagit fram en integration mellan systemen hoppade vi på direkt.

Nu, redan några veckor efter att vi börjat använda integrationen har jag svårt att förstå hur vi klarade oss utan den. Integrationen sparar massor av tid för oss varje dag då vi inte längre behöver hantera bokningarna manuellt. Kundens information från kassan flyttas automatiserat över till Unifaun Online.”

Happy shipping!