Resultatbaserad marknadsföring, fler köp och nya kunder

1-comBonusway_logo

Textalk Webshop har en ny integration med Bonusway som gör det lätt och snabbt för dig att komma igång!

Bonusway erbjuder fler köp, mer synlighet och effektiv marknadsföring till köpstarka konsumenter. Här inspireras över 190 000 registrerade svenska användare att handla, dela sina favoriter och få bonus tillbaka i form av rena pengar. Bonusway är nord- och östeuropas största cashback-sida och erbjuder resultatbaserad marknadsföring som kan generera nya kunder och flera köp till din webshop.

Som marknadsföringskanal är Bonusway ett säkert val då användare specifikt registrerat med syfte att få inspiration och hitta de bästa erbjudandena på nätet.

Vad kostar det för dig med webshop? Den resultatbaserade modellen passar alla typer av butiker och ger dig möjlighet att välja var du vill placera sig bland dina konkurrenter. Bonusway känner till nätshopparens vanor och kan därför erbjuda ett samarbete som är lönsamt för samtliga.

Är du intresserad och vill veta mer? Läs mer och kontakta här!

Läs mer hur du kopplar din butik till Bonusway här!