Månadens Webshop Solhem Inredning

header_blogg.jpg

Solhem inredning är ett familjeföretag i andra generationen. Syskonen driver både e-handel och fysisk butik i Stockholm.

Vad var er motivation för att starta Solhem Inredning?
Vi ville starta eget och passade på att ta över efter vår far för ungefär 10 år sedan. Företaget startades 1982. Då hade det en annan inriktning med agentur och försäljning till företag. Nu säljer vi mest till privatpersoner över nätet.

Vad tycker ni är det viktigaste att tänka på när man startar en webshop?
Att sälja produkter man har ett genuint intresse för. Det är mycket jobb att vara aktiv i alla delar.

Vad är ert mål för verksamheten?
Vi har en tydlig vision om en småskalig e-handel. Vi skickar inom hela EU men fokuserar på Stockholm och Mälardalen. Det ska vara en gammaldags mysig inredningsbutik med mycket personlig hjälp. Vi har personal shopping och inredare som servar kunderna.

Har ni några bra råd att ge andra som vill starta en webshop?
Bara gör det! Det är väldigt roligt. Fastna inte i planeringsstadiet. Välj teknik du klarar av själv.

Vad fick er att välja Textalk Webshop?
Enkelt att starta och sköta själv utan några större kostnader. Det är enkelt att skala upp när det behövs. Vi betalar bara för det vi behöver.

Hur marknadsför ni er?
SEO-optimerad sida och är aktiva i sociala medier. Vi marknadsför de varumärken vi säljer. Vi sponsrar också bloggare och TV-program med produkter.

Tack för att vi fick veta mer om er!  Se filmen där de berättar själva!

Vill du också synas här? Kontakta iselin@textalk.se


Skärmavbild 2019-06-19 kl. 14.12.29

Textalk Webshop är Sveriges största, mest erfarna och mest prisvärda e-handelplattform. Vi samarbetar med alla betalningslösningar, logistiktjänster och affärssystem som finns på den skandinaviska marknaden. Hos oss får du en komplett e-handelslösning och vi hjälper dig med allt inom e-handel och webb på ett språk som du förstår. Starta en webshop idag!

Starta webshop