Engagerad säljare som utvecklar e-handlare!

Vill du jobba i och bygga upp ett helt nytt team med drivna och engagerade säljare och verkligen göra skillnad för företag och entreprenörer? Vill du bli expert på modern e-handel, entreprenörskap, digital marknadsföring och kommunikation? Vill du ha möjlighet att utvecklas och realisera tusentals livsdrömmar längs vägen? Vill du ha en trygg inkomst och möjlighet till provision? Vill du också känna att du har ett jobb där allting är möjligt?

Då kan du bli vår stjärnsäljare!

Textalk Webshop är Sveriges populäraste e-handelsplattform med ca 4000 butiker. Vi tror att vi kan nå många fler än så! Med stora satsningar på internationella marknader vill vi även i Sverige bygga ett slipat säljteam som har förmågan att förändra, utveckla och driva vår plattform och vår kunder framåt. Ett säljteam som banar vägen och leder Sveriges e-handlare och entreprenörer framåt!

Om dig:

  • Du ska ha erfarenhet av säljyrket och arbete i en målstyrd organisation
  • Du ska drivas av att höga mål och ambitioner, att alltid göra göra något extra
  • Du är orädd och älskar att gå utanför din comfort zone
  • Du talar flytande svenska och engelska
  • Ett engagemang utanför arbetsplatsen är meriterande

Ditt jobb:

Du kommer hjälpa våra kunder att starta, driva och utveckla sin e-handel med hjälp av den plattform vi säljer. Kontakt med kund sker via e-post, telefon och chatt. Vi besöker också många kunder och en hel del kunder besöker oss. För att kunna hjälpa kunden har du resten av organisationen och framförallt ditt eget team i ryggen. För att kunna utföra arbetet väl krävs att du kan kommunicera situationsanpassat, både i dialogen med vår kund, men även intern

Om oss:

På Textalk får du en unik möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med mycket kunniga och vetgiriga människor. Vi tycker att det är lika viktigt att vi själva växer och utvecklas, som att våra kunder gör det. Vi är idag totalt ca 60 personer, varav ca 30 jobbar med Textalk Webshop i våra lokaler i Mölndal.

Detta tycker vi:

Förenkling: All förenkling är sensationell
Individen: Hjärta, mod och briljans
Ansvar: Om det ska hända, är det upp till mig
Team: Tillsammans uppnår alla mer
Arbetslivsbalans: Arbete är en del av livet och livet är en del av arbetet
Tillväxt: Kontinuerlig positiv förändring

Ansökan:

Skicka ett e-post till angelica@textalk.se. Skriv gärna ”Ansökan” i ämnesraden.