Förenkla ditt företagande med program från Björn Lundén

bjornlunden_1rad

Björn Lundén har i mer än 30 år förenklat vardagen för små och medelstora företag. Textalk Webshop strävar efter att ha relevanta kopplingar för våra kunder. Björn Lundén har varit efterfrågat och öppnar samtidigt möjligheter för fler företag att enkelt starta en webshop.

Kom igång med Björn Lundén genom att klicka här!

– Det är ett naturligt steg för oss att integrera några av våra populäraste lösningar till Textalk Webshop. Många av våra kunder efterfrågar en e-handelslösning som är enkel att komma igång med och koppla ihop med bokföringssystemet man redan använder, säger Linus Näslund, integrationsansvarig på Björn Lundén.

Textalk Webshop har en färdig koppling till Björn Lundéns program BL Fakturering och BL Fakturering Plus. Många använder Björn Lundéns uppskattade program. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar för företagets bokföring, fakturering, löner, deklaration och årsredovisning. Men det finns fler skäl att välja program från Björn Lundén. Till exempel att du få kompetent och hjälpsam programsupport på köpet. Det är något vi på Textalk webshop värdesätter enormt!

Såhär länkar du Björn Lundén till din webshop. 

Riktig support från riktiga människor

På Björn Lundén tror på personlig hjälp från människa till människa. Inte från någon robot eller inhyrd helpdesk. Du får snabb och personlig hjälp på telefon av supportmedarbetare med stor kompetens när det gäller både program- och redovisningsfrågor.

Bokför själv eller med konteringsguiden

I programmen finns en inbyggd konteringsguide som hjälper dig bokföra alla tänkbara affärshändelser. Villdu hellre kontera själv går det lika bra.

Effektiv samverkan mellan fakturering och bokföring

När du fakturerar och registrerar inbetalningar i faktureringsprogrammen får du automatiskt ut underlag för bokföringen. Om du vill kan faktureringsprogrammet automatiskt registrera verifikationer i bokföringsprogrammet.