Månadens Webshop Moder Sverige

header_blogg

Moder Sverige säljer nordisk formgivning med stort inslag av hantverk. Butiken innehåller tusentals designobjekt från 1900- och 2000-talen. Besökarna kan välja mellan tre språk: svenska, engelska eller japanska. 

Vi som ligger bakom Moder Sverige heter Anna Tymark och Nicklas Berfeld. I många år köpte vi inredningsobjekt på loppmarknader till vårt redan proppfulla hem. Vi startade sedan en e-handel 2011 för att pröva sälja vidare objekten. Affärerna gick bra redan från början med köpare från hela världen.

Vad var er motivation för att starta Moder Sverige?
Vi drevs av ett stort intresse för nordisk design och en vilja att göra något tillsammans. Den stora friheten med att vara egenföretagare passar oss som handen i handsken.

Vad tycker ni är det viktigaste att tänka på när man startar en webshop?
Vi tror att det är viktigt att butiken hittar en nisch där den kan vara bäst. 

Vad är ert mål för verksamheten?
Vi vill göra så mycket som möjligt själva i verksamheten: Inköp, fotografering, kundkommunikation, packning, textproduktion och sociala medier. Det är kul med de olikartade arbetsmomenten!

Har ni några bra råd att ge andra som vill starta en webshop?
Välj en branch där konkurrensen inte är för stor och där du har möjligheten att göra dina kunder begeistrade.

Vad fick er att välja Textalk Webshop?
Vi ville ha en stor aktör med bra prisläge och möjlighet till flera butiker med samma lager.

Hur marknadsför ni er?
Vi lägger ut bilder och informativa texter dagligen på Facebook och Instagram. Utöver detta skickar vi ut nyhetsbrev på tre språk varje vecka. Vi använder för stunden ingen betald marknadsföring.

Tack Moder Sverige för att vi fick lära oss mer om er verksamhet!

Vill du också synas här? Kontakta iselin@textalk.se


Skärmavbild 2019-06-19 kl. 14.12.29

Textalk Webshop är Sveriges största, mest erfarna och mest prisvärda e-handelplattform. Vi samarbetar med alla betalningslösningar, logistiktjänster och affärssystem som finns på den skandinaviska marknaden. Hos oss får du en komplett e-handelslösning och vi hjälper dig med allt inom e-handel och webb på ett språk som du förstår. Starta en webshop idag!

Starta webshop