Månadens Webshop Newbie Print

header_newbie

Newbie Print drivs av Herr och Fru Lindblom, Nick och Veronica, båda Informationsdesigners. Två kreativa själar med ett överflöd av idéer och många järn i elden. När de inte bygger lego med sina barn, eller jobbar, så byggnadsvårdar de ett 30-tals hus. Ur kärleken till sina barn föddes entreprenörsdrömmen Newbie Print. Genom att ge en del av vinsten till livsviktig forskning för barn vill företaget göra skillnad, och tillsammans med kunderna bidra till en bättre värld för barn. Den efterlängtade webbshoppen öppnades i mitten på April 2019.

Vad var er motivation för att starta Newbie Print?
Vi delar en filosofi där vi drivs av frihet före pengar. För oss har det alltid handlat om att få utlopp för våra idéer och att få skapa. Drömmen om ett företag har vi haft sen länge. Föräldraskapet gav oss perspektiv på vad som är viktigt i livet. Tanken på att det finns sjuka barn är hjärtekrossande, vi vill göra vad vi kan för att ändra på det.

Vad tycker ni är det viktigaste att tänka på när man startar en webshop?
Hitta din passion och låt den driva dig. Visualisera steg-för-steg resan till företagsstart och ha många idéer i pipelinen. Skapa en webbshop som är användarvänlig och visuellt lätt att förstå.

Vad är ert mål för verksamheten?
Vi hoppas på att kunna erbjuda marknaden värdefulla produkter, produkter som genuint betyder något. Vi vill ta ansvar och bidra till livsviktig forskning för barn, och vi vill uppfylla vår egen entreprenörsdröm.

Har ni några bra råd att ge andra som vill starta en webshop?
I slutändan handlar det alltid om att våga. Var inte rädd för att misslyckas utan börja gräva där du står och lär dig under resans gång. Hitta personer du inspireras av och lita på din magkänsla. Men viktigast av allt, tro på dig själv.

Vad fick er att välja Textalk Webshop?
Vi ville ha en one-stop-shop med smidiga lösningar och lättanvända designmöjligheter, till ett överkomligt pris.

Hur marknadsför ni er?
Via sociala medier och samarbeten med influencers.

Tack Newbie Print för att vi fick lära oss mer om er verksamhet!

Vill du också synas här? Kontakta iselin@textalk.se


Skärmavbild 2019-06-19 kl. 14.12.29

Textalk Webshop är Sveriges största, mest erfarna och mest prisvärda e-handelplattform. Vi samarbetar med alla betalningslösningar, logistiktjänster och affärssystem som finns på den skandinaviska marknaden. Hos oss får du en komplett e-handelslösning och vi hjälper dig med allt inom e-handel och webb på ett språk som du förstår. Starta en webshop idag!

Starta webshop