Nyhet! Koppla ditt konto till Facebook eller Google

facebook_google_header.jpg

Det blev nu ännu enklare att logga in i din Textalk Webshop. Nu kan du koppla ditt konto till Facebook eller Google. Har du ett konto hos oss, men vill istället använda ditt Facebook eller Google konto? Gå till ”Min profil” > Klicka på ”Länkade konton” > ”+ Skapa ny” > Välj hur du vill koppla ditt konto > Nästa gång du loggar in använder Textalk Webshop din valde koppling.

Du kan även lägga till flera konton via Facebook eller Google, om du har fler kollegor som behöver ett inlogg till din sida. Det går när som helst att ta bort ett kopplat konto.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Skärmavbild 2019-06-19 kl. 14.12.29

Textalk Webshop är den perfekta e-handelplattformen för dig som vill sälja på nätet. Prova helt gratis i lugn och ro, lägg upp bilder och info om dina produkter och möbler och prova dig fram bland alla e-handelsfunktioner som finns i vår e-handelsplattform.  Säker drift, betalningslösningar, integrationer till affärssystem och logistiksystem är redan på plats. Prova någon av våra färdiga mallar och bygg din webbutik själv

Starta webshop