Uppdatering: Nya komponenter

nya_komponenternov19.jpg

Kvadratisk bildspel med call-to-action knapp på startsidan
Denna komponenten finns nu i alla uppdaterade teman. Komponenten kommer att synas på startsidan med kvadratiska bilder med hover effekt. Val för text i olika språk och en call-to-action knapp som kan ställas in på artikel, artikelgrupp, egna sidor eller egen länk.

Lägg till komponenten under Utseende > Teman > Redigera > Startsida > +Lägg till nytt block > Square slider

square_sider1.png

square_slider2.png

Unique selling points på startsidan
Denna komponenten finns nu i alla uppdaterade teman. Du kan välja en ikon och sedan skriva text för varje språk i webshopen. Komponenten stödjer HTML där du själv skriver in egen text i HTML-format. Blocken anpassar sig efter hur många selling points du har och centrerar sig automatisk. Har du saker du vill lyfta fram som skiljer dig från konkurrenterna? I detta blocket kan du skriva dina viktiga säljargument eller fri text. Se exempel.

Lägg till komponenten under Utseende > Teman > Redigera > Startsida > +Lägg till nytt block > Unique Selling Points

USP_3.png

USP_2

Sociala medier ikoner
Denna komponenten finns nu i alla uppdaterade teman. Sociala medier ikonerna kan du lägga till i header och i footer. (Slot 3 d v s midhöger i Fabrikk / Azalea och i Bountiful kan man även lägga till ikonerna längst till höger). Du kan välja mellan svarta eller vita ikoner och de finns både med och utan ring runt. Sociala medier ikoner är ett bra sätt för dina kunder att hitta dina sociala medier.

Sociala medier ikoner i sidhuvud
Lägg till komponenten under Utseende > Teman > Redigera > Sidhuvud > Anpassat innehåll i den översta raden > Välj Sociala medier ikoner i rullistan.

Sociala medier ikoner i sidfot
Lägg till komponenten under Utseende > Teman > Redigera > Sidfot mitten till höger eller sidfot höger > Välj Sociala medier ikoner i rullistan.

some_1

some_2some_3


Skärmavbild 2019-06-19 kl. 14.12.29

Textalk Webshop är den perfekta e-handelplattformen för dig som vill sälja på nätet. Prova helt gratis i lugn och ro, lägg upp bilder och info om dina produkter och möbler och prova dig fram bland alla e-handelsfunktioner som finns i vår e-handelsplattform.  Säker drift, betalningslösningar, integrationer till affärssystem och logistiksystem är redan på plats. Prova någon av våra färdiga mallar och bygg din webbutik själv

Starta webshop