Månadens webshop Trygg Hörsel

trygghorsel_header.jpg

Jag som driver Trygghorsel heter Jan Lilliesköld. Har arbetat inom resebranschen större delen av mitt liv. Numera pensionär.

Vad var er motivation för att starta Trygg Hörsel?
För några år sedan skaffade jag själv hörapparat och upptäckta ganska snabbt tre saker:

  • Jag behövde byte batterier väldigt ofta
  • Batterierna var ofta ganska dyra
  • Det var svårt att få tag på batterier när jag behövde dem

Extra krångligt är det för människor som bor i glesbygd, där det är långt till närmste försäljningsställe. Och för personer i storstäder som på grund av något handikapp har svårt att själva gå och handla.

Så föddes tanken hos mig att erbjuda denna möjligheten att enkelt och bekvämt kunna få sina hörbatterier direkt hem i brevlådan. Trygg Hörsel Scandinavia startades hösten 2013.

Kunderna väljer själv mellan att köpa sina batterier eller att prenumerera och få dom hemskickade regelbundet varannan månad. Leverans av batterierna sker alltid med vanligt brev med posten och kunderna kan välja att betala med faktura 14 dagar efter leverans, med Swish eller kreditkort.

Vad är ert mål för verksamheten?
Målsättningen är att hålla marknadens lägsta priser och idag levererar vi över 250.000 hörapparatsbatterier om året till våra kunder!

Vad tycker ni är det viktigaste att tänka på när man startar en webshop?
Viktigt när man startar en webshop är att lägga ner noggrant arbete på att göra den enkel och informativ för kunden.

Vad fick er att välja Textalk Webshop?
Vi prövade oss fram med någre olika weblösningar, men valde för ett år sedan att byta till Textalk Webshop kopplat direkt till Fortnox. Denna lösning har visat sig fungera mycket bra för oss genom att vi därigenom fått ett helt automatiserat flöde.

Hur marknadsför ni er?
Marknadsföringen har huvudsaklige skett genom Google Ads i kombination med en del annonsering i tidningar.


Skärmavbild 2019-06-19 kl. 14.12.29

Textalk Webshop är den perfekta e-handelplattformen för dig som vill sälja på nätet. Prova helt gratis i lugn och ro, lägg upp bilder och info om dina produkter och möbler och prova dig fram bland alla e-handelsfunktioner som finns i vår e-handelsplattform.  Säker drift, betalningslösningar, integrationer till affärssystem och logistiksystem är redan på plats. Prova någon av våra färdiga mallar och bygg din webbutik själv

Starta webshop